O le a le mea e mafua ai ona fula le maa

O le mafua'aga autu o le fa'alauteleina o le maa ona o le tele o le totogi o le maa.Muamua, ia tatou malamalama i le tauina o le maa.O le maa o le liua lea o ituaiga e lua o le malosi.O le tasi o le: eletise eletise, o le isi: malosi kemisi.

Pe a faʻatonuina: faʻaliliuina le malosi eletise i le malosi faʻainisinia;Pe a faʻamalo: e faʻaliliu le malosi o vailaʻau i le eletise eletise. Muamua malamalama i le faʻamalo: pe a faʻateʻa le maa i fafo, ona liua lea o le kemisi malosi i le eletise.Talu ai ona ole malosi ole vaila'au) e fa'atapula'aina, e le mafai ona fa'atupuina le tele o le malosi fa'aeletise nai lo le malosi fa'amalama.

Ae e ese lava pe a totogi.A'o fa'atūina le ma'a. Malosi eletise> Malosiaga kemisi: O se vaega o le malosi fa'aeletise e liua i le malosi kemikolo, ma le isi e liua i le malosi vevela.(E mafai ona e tusia ata) O lea o le a fai si vevela le maa pe a molia.

Pe a malosi eletise»malosi kemikolo: o se vaega o le malosi eletise ua liua i le malosi kemisi, ae o se vaega tele o le taimi nei ua liua i le malosi vevela.O le maa e matua vevela lava.O le tele o le kesi ua vaivai i totonu o le maa o le a faʻaitiitia ai le sulfuric acid ma faʻateleina le teteʻe i totonu o le maa.O le a vevela ma vevela le maa seia oʻo ina faʻamalulu ma faʻaleagaina le pusa o le maa, Ona o le mamafa o totonu o le maa e fai si tele, o le a foliga mai e faʻalautele le maa.

Ioe, e iai isi mafuaaga, e pei o le isi mataupu TORCHN e fa'amatala atu ia te oe.

asd


Taimi meli: Mati-11-2024