O le a le aafiaga o le vevela o le la, ma o a ni puipuiga i le faaaogaina i aso taitasi?

1. O le a le aafiaga o le nofoaga vevela o le la?

O le a'afiaga o le vevela o le solar panel e fa'atatau i lalo o nisi tulaga, o le paolo po'o le fa'aletonu o le vaega o le fa'asologa o le la i le tulaga o le gaosiga o le eletise ua manatu o se uta, fa'aaogaina le malosi e gaosia e isi vaega, e mafua ai le vevela i le lotoifale.O lenei fa'alavelave e ta'ua O le "vevela o le a'afiaga" o paneta o le la.O le a'afiaga o le vevela o le a fa'aitiitia ai le mana o le la i se tulaga patino.Afai o le vevela vevela e sili atu i se tapulaʻa, o le a susunuina le la o le la e fausia ai ni mea pogisa, o le a liusuavai sooga faʻapipiʻi, ma o mea faʻapipiʻi o le a matua.Fa'aleagaina tumau, ma isi, o le a a'afia ai le gaosiga o le la.O mea taua o le mana ma le ola tautua e mafai ona oʻo atu ai i lamatiaga saogalemu.

2. Lapataiga i le faaaogaina i aso taitasi

A. Aveese mea mai fafo e pei o vao i tafatafa o le sola i le taimi, ma faʻamama le pefu, otaota manu ma isi mea mai fafo i luga o le la i le taimi e faʻamautinoa ai e leai se otaota i luga o le la.

B. Fa'amama le la'au la i taimi uma e puipuia ai le tulaga o le maualalo o le vevela ma le malulu i le taumalulu.

C. Fa'aiti'itia le feto'ai o le la ma isi fa'alavelave pe a fa'aogaina le la.E fa'asa ona tu'u ni mea mamafa i luga ole la e puipuia ai le fa'aleagaina o totonu ole la.

D. I le tausiga i aso ta'itasi, o le suia o le la fa'aleagaina o se mea taua tele e puipuia ai a'afiaga vevela.

paneta o la


Taimi meli: Me-25-2023