O le a oʻo mai le taumalulu, o le a le aʻafiaga o le ai ai i luga o modules photovoltaic?

1. I le taumalulu, e mago le tau ma e tele le pefu.O le pefu faʻaputu i luga o vaega e tatau ona faʻamamāina i le taimi e taofia ai le faʻaitiitia o le gaosiga o le eletise.I tulaga ogaoga, e ono mafua ai aʻafiaga vevela ma faʻapuupuu le ola o vaega.

2. I le kiona o le tau, o le kiona faʻaputu i luga o modules e tatau ona faʻamamaina i le taimi e puipuia ai i latou mai le poloka.Ma pe a liusuavai le kiona, e tafe le vai kiona i le uaea, lea e faigofie ona mafua ai se taʻavale puʻupuʻu.

3. O le voltage o photovoltaic modules e suia i le vevela, ma o le coefficient o lenei suiga ua taʻua o le voltage temperature coefficient.A pa'ū le vevela i le 1 tikeri Celsius i le taumalulu, o le voltage e faʻatuputeleina i le 0.35% o le voltage faʻasino.O se tasi o tulaga faigaluega masani mo modules o le vevela o le 25 °, ma o le voltage o le manoa module talafeagai o le a suia pe a suia le voltage.O le mea lea, i le mamanu o le photovoltaic off-grid system, e tatau ona fuafua le fesuiaiga o le voltage e tusa ai ma le vevela aupito maualalo i le lotoifale, ma le manoa maualuga matala tatala E le mafai e le eletise ona sili atu i le tapulaa maualuga o le eletise o le photovoltaic controller (integrated inverter) .

O lo'o tu'uina atu e le TORCHN ia oe se seti atoa o vaifofo o le la ma pulea le lelei o vaega uma.

modules photovoltaic


Taimi meli: Nov-15-2023